PLC-programmører søges til Sealing System A/S

Sealing System A/S i Grindsted har forrygende travlt og er i konstant vækst – derfor søger BESTRECRUIT dygtige og erfarne PLC-programmører til dem. Har du erfaring med programmering i Siemens & Allen Bradley og har du lyst til at arbejde med robotter og udvikling af kundernes interne transport og pakkesystemer, så kan du være en af dem vi leder efter.

Sealing System A/S er en af landets førende indenfor interntransport og tilbyder løsninger der spænder fra semiautomatiske pakkemaskiner til komplette pakkelinjer med robotpalletering. Som PLC-Programmør hos Sealing System A/S får du muligheden for at specialisere dig indenfor ovennævnte programmer og arbejde med bl.a. simulation, virtualisering, test og OOE-data.

Sealing System A/S tilbyder nye medarbejdere:

➢ Udfordringer og ansvar som følges ad
➢ Alsidigt og varieret job med stor frihed under ansvar
➢ En åben organisation med en uformel og humoristisk omgangstone

Dit nye job:

Du bliver en del af dygtige softwareudviklere og vil blive involveret i projektforløb fra første kundekontakt til overdragelse af den endelige løsning til kunden. Vi har kunder i både ind, – og udland du skal derfor forvente rejser til opstart og idriftsættelse der og skal forvente ca. 50 rejsedage om året. Sealing System har stor opmærksomhed på efteruddannelse, så medarbejderne er opdateret på den nyeste software og teknologi. Kort sagt er det et job hvor medarbejderne kan udvikle sig og hvor hver mening tæller.

➢ Programmering af PLC styrede anlæg med tilhørende HMI-systemer.
➢ Indkøring & test af anlæg
➢ Tværfagligt samarbejde med kolleger.
➢ Udarbejdelse af dokumenter til anlæggene

Dig:

Vi forventer at du er positiv, initiativrig og ser stor værdi i at samarbejde og kommunikere med kolleger og kunder. Du har gode samarbejdsevner og et højt personligt drive og brænder for at udvikle og implementere nye spændende applikationer. Du er kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og formår at bevare overbillet i stressede situationer.

➢ Kommunikere på både dansk & engelsk
➢ Tør og vil påtage sig ansvar og har en fleksibel indstilling
➢ Serviceminded
➢ Mekaniskforståelse

Tiltrædelse er hurtigst muligt og derfor arbejder vi ikke med ansøgningsfrist – men samtaler bliver afholdt løbende.

Løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring, IT-pakke, delvis selvbetalt frokostordning, Velfung. Personaleforening m. div. udflugter og arrangementer. 

Har du spørgsmål iht. stillingen er du velkommen til at kontakte Headhunter Margon Bilde på mobil 53637802 eller på mail: margon.bilde@bestrecruit.dk

 

Send din ansøgning til Bestrecruit her

12 + 11 =

Sealing System er en af Skandinaviens førende leverandører af komplette pakke- og palleteringsanlæg. Vi beskæftiger ca. 100 dygtige og engagerede medarbejdere, som har stor viden og erfaring inden for system- og maskinløsninger.

Det betyder meget for os, at vores kunder har tillid til os, og til vores evner til at udvikle den helt rigtige løsning til deres produktionslinjer. Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere, fordi kunderne har det største kendskab til deres produkter og produktion, og vi har ekspertisen i alt fra pakkemaskiner til store komplekse komplette pakke- og palleteringsløsninger, men – sammen skaber vi de bedste løsninger.

Sealing System A/S er grundlagt i 1998 af Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen. I starten med fokus på salg af pakkemaskiner fra blandt andet Lantech, men med store ambitioner og drømme om at blive bedst til komplette pakkelinjer.

Fra 2003 omlægges strategien til produktion af komplette pakke- og palleteringslinjer, blandt andet med etablering af egen elafdeling samt konstruktion og produktion af egne, interne transportsystemer og salg af Okura palleteringsrobotter.

Senere udvikles egen HMI med øget fokus på robotteknologi. CPS og Ishida produkter kommer til at indgå i Sealing Systems produktprogram efter overtagelse af TH Consult A/S.

I 2017 samles alle Sealing System aktiviteter i Grindsted på Hedemarken 1 i nybyggede, samt renoverede lokaler på i alt 5200m2.