BESTRECRUIT – Rekruttering og headhunting

af de bedste kandidater

 

Navnet BESTRECRUIT er ikke valgt tilfældigt – jeg leverer rekruttering i absolut bedste klasse og går ikke på kompromis!

Jeg tilbyder headhunting som speciale som den absolutte kerneydelse. Det kan måske lyde som et snævert felt at operere indenfor, men med min tilgang og metoder er det en kompleks og omfattende proces med mange indsatser, produkter & ydelser. Det er altid slutmålet at sikre et solidt og værdiskabende match mellem virksomhedens behov & ønsker og kandidaternes kompetencer & personlighed.

En typisk Bestrecruit proces starter med en grundig analyse der skal sikre at rekrutteringen starter op iht. virksomhedens strategi, mål & udfordringer, samt ikke mindst forholder mig open minded og løsningsorienteret til de konkrete opgaver som den kommende kandidat kommer til at stå over for.

Denne viden opnår vi ved det første dybdegående møde hos virksomheden og er grundlaget for opstilling af en præcis og nuanceret kandidatprofil, som er udgangspunktet for den aktive søgeproces og kandidatafdækning i netværker og relevante brancher.

I den efterfølgende interview,- & testfase afdækkes de udvalgte kandidaters kompetencer, adfærdsmønstre & motivation ved brug af et yderst veludviklet dansk testværktøj, med veldokumenteret personvurdering. Derefter præsenteres de relevante kandidater for kunden og der afholdes interview med de udvalgte kandidater.

Der udføres løbende tilfredshedsopfølgning hos både virksomhed og kandidat efter 3 måneder og sluttelig ved udløb af garantiperiode.

Bestrecruit er et firma der bla. har speciale i at finde kandidater med teknisk baggrund. Bestrecruit arbejder inden for mange brancher da vi ikke mener at udelukkende branchekendskab er det bedste, men det er kompetencekendskab. Så derfor kan jeg arbejde indenfor flere forskellige brancher. Og jeg har stor succesrate med at finde de rette kandidater til de stillinger som kunderne beder os besætte.

Margon Bilde

Headhunter/Bestrecruit

Margon Bilde har god & solid erfaring med rekruttering og headhunting af kandidater med tekniske kompetencer og andre specialist profiler, salgs,- & andet adminstrativ personale, samt ledere på flere niveauer.

Jeg er certificeret i at anvende IPA-Analysen som er udviklet af en dansker og som tager udgangspunkt i skandinaviske traditioner & adfærdsmønstre.

Konkurrencedygtige og en fair pris er vigtige parametre for et frugtbart samarbejde.

Du kan kontakte mig og Bestrecruit her:

tlf: +45 53 63 78 02
email: margon.bilde@bestrecruit.dk

Bestrecruit assisterer virksomheder i Danmark med professionel rekruttering!

Vi finder de bedste kandidater til din virksomhed….

Går du rundt med ønsket om lidt luftforandring eller søger du nye udfordringer så send dit CV til headhunter Margon Bilde, så tager han kontakt til dig.

BRUG kontaktformularen hvor du kan drag and drop dit CV sammen med din mail.

Kontakt Bestrecruit her

14 + 11 =

Værdisæt hos Bestrecruit

VÆRDIER

· Professionalisme i opgavehåndtering

· Engagement & integritet overfor både kunder & kandidater

ETIK

· Kandidater ansat igennem Bestrecruit headhuntes ikke igen, men når søger de stillinger, der er opslået af bestrecruit indgår de på lige fod med andre kandidater

· Information der tilkommer Bestrecruit behandles konfidentielt

· Bestrecruit er faglig, seriøs & ordentlig

VISION

· Bestrecruit vil udføre effektive rekrutteringer på meget højt fagligt plan.

· Bestrecruit vil være kendte for åbenhed, ærlighed og for at tilføre vores kunder merværdi igennem rekruttering til ordentlige priser

MISSION

· Bestrecruit vil altid gennemføre rekruttering hvor tidsforbruget, metoden & resultatet huskes som en positiv oplevelse, som vores kunder ønsker gentaget

GDPR hos Bestrecruit

Formål & vilkår med indsamlingen af data.

Formålet med at indsamle & opbevare personfølsommedata er at kontakte & vurdere kandidater som er kvalificeret & interesseret i nuværende & kommende stillinger som vores kunder beder os besætte for dem.

Når du søger en stilling hos BESTRECRUIT accepterer du anvendelsen af dine personoplysninger, som beskrevet her:

1. Du accepterer at din ansøgning & CV bliver videregivet til kunderne.

2. Du kan altid henvende dig til os og bede om at dine data slettes, men de slettes automatisk efter 2 år.

3. Du bedes overstrege eller slette dit CPR-nummer i alle dokumenter du sender til os.

4. BESTRECRUIT er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af personfølsomme data.