VVS Installatør/ingeniør søges til Ingeniørgruppen A/S

Ingeniørgruppen A/S har meget travlt og derfor søger BESTRECRUIT på vegne af Ingeniørgruppen A/S en velfunderet, selvkørende & faglig stærk VVS installatør/ingeniør til dem. Så deler du deres ambitioner om altid at levere projekter til aftalt tid og i aftalt kvalitet og leder du samtidig efter et alsidigt, afvekslende og udfordrende job, hvor du efter at have projekteret et stort komplekst byggeprojekt, kan få en ganske lille sag ind som skal have den samme opmærksomhed, så er dette job måske lige noget for dig?

Du får mulighed for at arbejde med offentlige bygherrer, boligforeninger, samt mange erhvervsvirksomheder og private. Der forsøges gennem valg af opgaver at supplere store og komplekse opgaver med mindre og afvekslende opgaver, hvilket giver en spændende, udfordrende og alsidig arbejdsdag. Du skal trives med skift mellem opgavetyper og generelt have en nysgerrig og fleksibel indstilling til dit arbejde. Du risikerer ikke hele tiden at komme til at sidde med den samme opgavetype. For hos Ingeniørgruppen A/S kommer du til at arbejde med alle discipliner, der relaterer sig til en VVS Installatør/ingeniørs fagområde. Herunder VVS, ventilation, energirammeberegning, indeklima og meget andet.

Vi forestiller os, at du er uddannet VVS Installatør/ingeniør med minimum 5 års praktisk projekteringserfaring inden for VVS, ventilation og indeklima. Du har en høj faglighed, tager initiativ og kan bevare overblikket. Du kan selvstændigt løse opgaver – både som del af et projekteringsteam ved større opgaver og på egen hånd ved arbejde med selvstændige installationsopgaver. Du er en teamplayer, der synes, at nye opgaver er udfordrende og spændende, og du både søger og tager ansvar for disse! Der vil selvfølgelig altid være god backup fra ledelse og kolleger. Du har mod på at være i kontakt med bygherre, arkitekt, myndigheder, entreprenører og andre samarbejdspartnere på et projekt. Du vil fra start køre egne projekter fra kundekontakt til kvalitetssikring og aflevering af byggeriet.

Derudover lægges der vægt på:

  • Erfaring med projektledelse på større eller mindre projekter
  • ​Kendskab til, og kan arbejde med energirammeberegninger, BSim, Revit & MagiCad
  • ​Kan arbejde både selvstændigt i teams og på tværs af faggrænser
  • ​God til at kommunikere med både interne og eksterne samarbejdsrelationer
  • Evne til at bevare overblikket i travle perioder
  • ​En udadvendt og god kollega – og gerne samtidig har et godt humør
  • ​Mod på at lære nyt og nye udfordringer

Så har du styr på vandet, og tjek på luftvejene og har du lyst til en alsidig arbejdsdag med faglige udfordringer og spændende projekter – så er du muligvis den rette til Ingeniørgruppens installationsteam

Arbejdssted
Ingeniørgruppen A/S har hovedkontor i Varde og afdeling i Vejen, og søger ny kollega til afdelingen i Varde, MEN bor du i nærheden af afdelingen i Vejen er der også mulighed for at det bliver din arbejdsplads.

Uanset i hvilken afdeling du arbejder i, bliver du en del af en flok på 30 dygtige og engagerede medarbejdere, der hver især bidrager til Ingeniørgruppens positive indgangsvinkel til kunder og kolleger.

Du tilbydes en attraktiv gage iht. erfaring og uddannelse. Selvbetalt pensionsordning, it-pakke, sundhedsforsikring.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt, men vi venter gerne på personen med de rigtige kvalifikationer – og samtaler bliver afholdt løbende.

Har du spørgsmål iht. stillingen er du velkommen til at kontakte Headhunter Margon Bilde på mobil 53637802 eller på mail: margon.bilde@bestrecruit.dk

Send din ansøgning til Bestrecruit her

5 + 6 =

Ingeniørgruppen A/S’s historie:

1959, 1976, 1981, 1986, 2005, 2010 og 2017. Det er årstal, der indeholder opsamlet viden og værdi fra to ingeniørfirmaer i Varde og Vejen.

​Den korte version er, at Varde-virksomheden startes i 1959 af ingeniør H.K. Lauridsen, som driver virksomheden under samme navn til 1981, hvor medarbejdere overtager virksomheden. Navnet skiftes i 1986 til Ingeniørgruppen Varde, og i 2005 ekspanderes med en afdeling i Skjern.

​Vejen-virksomheden startes i 1976 af ingeniør Hans-Jørn Lauritzen, som driver virksomheden under samme navn frem til 2010, hvor Hans-Jørn Lauritzen udtræder af ejerkredsen.

​Ingeniørfirmaerne i Varde, Skjern og Vejen fusionerer i 2010 til ét selskab mellem Erik Borg, Karsten R. Poulsen, Jørgen Jensen, Hans Peder Kristensen, Henning Andersen og Peter F. Iversen.

​I 2017 vælges det at få et ensartet navn, og Ingeniørgruppen Varde AS og Hans-Jørn Lauritzen AS bliver til Ingeniørgruppen AS, med afdeling i Varde og Vejen.